استفاده از غذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند در پاستا
غذاهای دریایی [1] به دلیل تنوع شگفت انگیز در اجزای تشکیل دهنده و همچنینارزش تغذیهای بالای خود قادرند بخش اعظمی از نیازهای تغذیهای بدن انسان را تامیننمایند. در حقیقت میتوان گفت علاوه بر داشتن مزایای فراوان، غذاهای دریایی بهدلیل دارا بودن…
دسته بندی: جزوات» سایر موارد
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 6
حجم فایل: 33 کیلوبایت
غذاهای دریایی [1] به دلیل تنوع شگفت انگیز در اجزای تشکیل دهنده و همچنین ارزش تغذیهای بالای خود قادرند بخش اعظمی از نیازهای تغذیهای بدن انسان را تامین نمایند. در حقیقت میتوان گفت علاوه بر داشتن مزایای فراوان، غذاهای دریایی به دلیل دارا بودن ترکیبات فراسودمند قادر هستند نقش عمدهای در صنایع غذایی ایفا کنند. پاستا و فرآوردههای نانوایی به جهت مصرف گستردهای که در سراسر دنیا دارند، میتوانند یکی از بهترین منابع برای اضافه نمودن این ترکیبات فراسودمند باشند. [1] Marine foods